Soleus

pasfoto

Soleus is een vereniging van enthousiaste leden die zich realiseren dat veel mensen graag hun eigen server aan het internet willen hebben hangen, maar niet de middelen of de tijd hebben om dit zelf te regelen.

Door het gebruik van Xen virtualisatie kunnen wij dit obstakel voor je wegnemen! Wij bieden onze leden een Virtual Private Server, draaiend op een onlangs vernieuwd platform, voor een lage prijs. Ons coreteam, bestaande uit een aantal leden met elk hun eigen expertise binnen de IT, en een handvol leden binnen andere teams zorgen ervoor dat alles soepel blijft draaien en we onze leden meer kunnen bieden dan enkel een stapel hardware.

Zoals te zien aan onze contributies zijn we geen commercieel hostingbedrijf. Omdat iedereen binnen Soleus vrijwilliger is, kunnen we enkel een “best effort” SLA bieden. Ons doel is het vergroten, verbreden en delen van technische kennis en informatie. We zijn een actieve en open vereniging met genoeg ruimte voor persoonlijke initiatieven, ondersteuning voor (OSS) projecten en andere activiteiten.