Ubuntu Trusty Tahr Releaseparty

Er komt weer een prachtige nieuwe versie van Ubuntu uit: Ubuntu 14.04 LTS. Het is na 2 jaar weer een nieuwe LTS uitgave, een extra lang (5 jaar) ondersteunde uitgave. Deze bijzondere uitgave viert Ubuntu Nederland met een releaseparty in Apeldoorn. Deze party is op 10 Mei van 13:00 tot 17:00.

Deze keer extra interessant voor mensen die nog Windows XP draaien, die niet meer gesupport wordt vanaf 8 April. Dit houdt in dat er geen veiligheidsupdates meer uitkomen hiervoor. Om toch veilig met je PC te kunnen werken kan je Windows XP vervangen door Ubuntu. Hiermee helpen we je graag tijdens deze releaseparty doormiddel van hulp bij installatie en uitleg.

Het wordt een enorm leuke, boeiende en gezellige dag voor alle Ubuntu liefhebbers. Zoals het in een open source gemeenschap hoort, kan dat alleen als velen een steentje bijdragen. Kijk dus eens bij de onderdelen promotie, vrijwilligers, deelnemers en sponsoren of jij misschien ook iets kan betekenen voor deze heugelijke dag. Meedoen is meestal nog leuker dan bezoeken.

Iedereen is welkom, aanmelden is niet nodig.